2013. július 7., vasárnap

Nail Club - Csillámos

A mai Nail Club alkalmával a témánk a csillámos körmök, és nem is én lennék, ha egy picike csavart nem tervezgetnék amióta megtudtam, hogy ma ezzel jövünk. Igazság szerint két variáció volt a fejemben: vagy egy csupacsillám, levakarhatatlan, unikornisos csillámorgazmus (de tényleg a BRUTÁL fajtából) vagy egy egyszerűbb, de valami más. Amúgy valahogy mindig ennek a társulásnak köszönhető, hogy a régóta tervezgetett; számomra új technikákat kipróbálom. Végül több variáció is az eszembe jutott, körömmargarétán ezeket is megmutatom.Két dolgot kell megvallanom. Az első: már az idejét sem tudom, mióta vágyom egy körömlakkra, de valahogy mindig lebeszélem magam róla, hogy jajj hát nem kell ez Nekem, azt a pénzt költhetném értelmesebb dolgokra is (amúgy EZ az, és szerelmetes) a második (és ez az előbbiből ered) régóta szerettem volna elkészíteni jelly sandwich technikával a másolatát, hátha az is kielégít... Szóval erre került most sor, és bár a végeredmény még csak közelít, próbálkozni fogok még több variációval. Addig nem nyugszom ameddig nem sikerül :D A fejemben megvolt körülbelülire, milyen körömlakkok jöhetnek szóba alaplaknak, ezekkel kísérletezgettem, amit itt láthattok. 


Sorrendben pontosan ugyanaz: lakk lakkot követ, manikűr manikűrt; ilyen színek jöttek ki, és mindegyik tetejére a Rimmel körömlakk került még pluszban fedőrétegnek. Egy rétegben próbálkoztam, de ha 'tejesebb' hatásra vágytam volna (vagy vágytok Ti, ha kipróbáljátok) akkor érdemes kettőt kenni.


Az első hasonlít leginkább az álomlakkra, de végül mégis a negyedik variáció került a körmeimre, annyi különbséggel, hogy a Rimmel lakkból két réteget kentem fel alapszín gyanánt, illetve ez alá még került egy Essence Peel Off alaplakk, amit most próbáltam ki először, és azt hiszem egy szép és tartós barátság indult el köztünk, mert isteni kis találmány. Erre rá még 2 réteg Circus Confetti (ebből is mehetett volna több) és a legtetejére még 1 réteg Rimmel.
Illetve 6, azaz HAT! réteg lakk van a körmeimen. Súlyos :DNektek hogy tetszik?

Ti milyen manikűrt készítettetek volna?

Nézzétek a többiek milyen csodákat alkottak:


20 megjegyzés:


 1. Tetszik :)
  Milyen manit, nem is tudom, 48 darab glitteres körömlakkom van :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezen mondjuk meg sem lepődöm, de basszus Nekem összesen nincs 48 lakkom szerintem, nem hogy glitteres :D :D

   Törlés
 2. 6 réteg az igen :) Am. meg tetszik nagyon :) szeretem a csillogás és az extrát. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik :)
   Jaja, elég sok, de ezzel az essence peel off lakkal nagyon szépen le lehetett szedni :)

   Törlés
 3. Nagyon kis cuki lett! Imádom ezt a technikát, bár én még csak egyszer használtam, de mások olyan jókat tudnak belőle kihozni. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony :) Eléggé rákaptam az ízére, még számtalan ötletem van ilyen lakkozásra.

   Törlés
 4. Nagyon szuper lett, nekem egy vidámpark cukorkás-strandja jut róla eszembe. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, na Nekem ez eszembe sem jutott :)

   Törlés
 5. Nagyon jóóó lett :) Én is régóta nézegetem azt a China Glaze-es lakkot, álomszép. De a te variációd mondhatni az ikertestvére.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ;)
   Majdnem, de még nem tökéletes, majd egyszer az lesz :D

   Törlés
 6. nagyon szép lett:) így ránézésre egyáltalán nem gondolnám, hogy ennyi rétegben van fenn:DD tetszik:)

  VálaszTörlés
 7. ez a lakk szerintem is zseniális, ahogy a te verziód is csuda jó, ügyes kutyulás! mennyi ideig száradt? és utána fél nappal már nem is tudtál belenyúlni, vagy hogy van ez? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi ;)
   Hmm nem volt olyan hosszú idő, meglepően gyorsan száradt! Meg kell várni a rétegeket egyenként, hogy kicsit száradjanak és akkor nem egy nagy masszát kapsz, szépen szilárdul :D

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!