2013. június 9., vasárnap

Nail Club - Játék

Sziasztok! Ahogy a címből is kiderül, ma a ’játék’ téma került sorra, egy ehhez kapcsolódó manikűrt kellett elkészítenünk. Sajnos be kell vallanom, egész eddigi Nail Club-os pályafutásom során ezzel a témával gyűlt meg legjobban a bajom. A kezdetektől gondolkodtam, hogy ha majd erre a hétre kerül a sor, legyen ötletem, amit meg is tudok valósítani, de nagyon-nagyon nehezen ment. Vagy nem jött meg az isteni szikra, vagy ha meg is jött akkor megvalósíthatatlannak éreztem a körmeimen, tehát szenvedtem rendesen. Aztán végül csak kialakult. Kicsit retro, kicsit egyszerű, de az enyém. :)


Elég tág fogalom ez a játék, mert kapásból lehet számítógépes játék, vagy társasjáték, vagy csapatjáték vagy bármilyen dolog ami játékként értelmezhető. Jelen esetben Nálam egy egyszerű kis gyerekjáték lett a befutó. Lássuk először milyen lakkokat használtam a manikűröm elkészítéséhez:


Szóval íme a mű: pattogós, piros pöttyös labdák a körmeimen. Nyilván nem kell bemutatnom, mindenkinek volt ilyen labdája, of course, hogy pirosban mert úgy az igazi. (Aki menőzött annak volt már utána zöld vagy kék is, legalábbis ahol én voltam gyerek, de a klasszik az a piros labda - fehér pöttyökkel.) Az elkészítése nagyon egyszerű: festettem egy egyszínű hátteret a körmeimre (Essie) majd a labdát, majd a pöttyöket (Orly, Aden.) Szerettem volna ha van látványa a pattogásuknak is, (fent-lent) így egy kis feketével húztam pár vonalat és pacát, mintegy levegőmozgásnak. (Gyerekként, de a mai napig is így rajzolok. Nem tudom, ez lehet, hogy csak az én mániám, de ettől látszik ha valami mozdul, nem?) :)


Hát nem tudom. Végeredményben az ötletre büszke vagyok, a kivitelezés pedig még fejlődésre szorul; főleg, hogy fogpiszkálóval szöszöltem, mert nincs rajzoláshoz alkalmas ecsetem, mert minek az... no problem. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy a többiek, hogyan oldották meg a feladatot, mivel rukkolnak elő; ez egy nehéz téma, viszont lehet szárnyalni. 

Nektek hogy tetszik?

Ti milyen manikűrt készítettetek volna?

Nézzétek a többiek milyen csodákat alkottak:

14 megjegyzés:

 1. Nagyon cuki kis piros pöttyös labda lett, nem lett ez olyan rossz ahhoz képest, hogy írod, hogy sokat gondolkoztál rajta, mert szerintem nagyszerű lett.
  Nálam is a piros pöttyös labda volt a menő =)
  Én szerintem valami legó darabot festettem volna, mert imádtam legózni régen. =)
  üdv. Judit. Ha gondolod nézz be hozzám: http://tuttiigiornidelconsiglidiunadonna.blogspot.hu/2013/06/blue-sky-and-sea.html

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Judit! Köszi aranyos vagy, pedig ezt tényleg hosszú kutatómunka előzte meg. Már előre rettegek a következőtől, jajj :) Van lego is, csak nem Nálam :)

   Törlés
 2. Én is rajzolok vonalakat, ha mozgást akarok ábrázolni! :D Cuki lett :)

  VálaszTörlés

 3. Jó lett, egyből láttam, hogy pattognak a labdák, még a szöveg elolvasása előtt :)
  Azért, biztos ami biztos, elolvastam a szöveget is, nehogy valami japán táblajáték legyen és én írom itt a kommentet, h mennyire aranyos kis pöttyös labdák :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon aranyos lett. :) És nagyon ötletes is! :)

  VálaszTörlés
 5. Ééédi lett nagyon, igazi retro-érzés :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 6. Pöttyös labda volt a jelem az oviban. :D Nagyon cuki lett!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon jó lett ez a mani is! (:

  VálaszTörlés
 8. Szerintem nagyon jó lett, tetszik az ötlet és a megvalósítás is :-)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!