2013. április 24., szerda

TAG#10 - I ♥ Spring

Hosszú hetek óta tervezgetem, hogy megírom ezt a kis TAG posztot, de valahogy mindig volt fontosabb mondandóm, valami ami nem várhatott, így mindig csak félresöpörtem. De ma arra gondoltam végre itt az ideje, tényleg itt a tavasz, nem fog már megtréfálni minket az időjárás, és így pont aktuális is. Remélem szeretni fogjátok, régóta nem volt ilyen jellegű személyes poszt és TAG sem a blogon. :)


1. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
Vidám és élénk színűt illene mondanom, de nem tudom megunni ezt a két gyönyörűséget, így őket mutatom meg. Vagyis már mutattam ITT és ITT. Még mindig nagyon szeretem őket, és ha a pipacsost nem kellene állandóan sikálni a körmeimről lemosásnál, valószínűleg hetekig az lenne rajtam.


2. Melyik a kedvenc tavaszi rúzsod?
A három kedvencem mutatom meg, az utóbbi 2-3 hétben ezeket viseltem legtöbbször. Mindegyikről írtam anno, ITTITT és ITT, ilyen időben sokkal bátrabban használom őket, csodásak!


3. Mutasd meg a kedvenc tavaszi ruhádat!
Az az igazság, hogy tavasszal még nem igazán hordok ruhát. Mármint az ilyen szoknya és 'egyberuha' dolgot skippelni szoktam még. Amúgy is inkább nadrágos lány vagyok. Úgyhogy itt nem nagyon tudok Nektek mit mutatni, sorry.

4. Melyik a kedvenc tavaszi virágod?
Az összes. Alapból a kedvenc virágaim a 'tavaszi virágok', de leginkább a tulipán. Azzal mindig le lehet venni a lábamról. 


5. Kedvenc tavaszi sálad/kiegészítőd?
A kedvenc sálaimat tudom inkább kiemelni, a kiegészítőim között nincs kedvencem, mindegyiket nagyon szeretem és hordom is.


6. Melyik tavaszi trend izgat fel, vagy áll hozzád legközelebb ebben az évben? (smink, divat vagy mindkettő)
A pasztell- és krémszínek továbbra is kedvesek a számomra, így elsőnek ezt említeném. Illetve tetszenek a monokróm összeállítások is, bár azt eddig is hordtam így együtt, csak mostanra már 'divat' is lett. Egy fekete-fehér csíkos clutch nagyon hiányzik a gyűjteményemből, arra vágyom most legjobban. Smink terén a pasztellesebb árnyalatok azok amik újabban jobban bejönnek, a korall- menta- és krémszínek, illetve az ehhez társuló erős ajkak is.


7. Van kedvenc tavaszi gyertyád, illatod?
Ilyenkor valahogy nem kedvelem már a mű illatokat, nem is gyújtok gyertyát, nincs rá szükségem. A frissen vágott fű, vagy egy-egy tavaszi kis zápor illatát viszont imádom.

8. Melyik a kedvenc tavaszi parfümöd?
Sarah Jessica Parker SJP NYC illata a kedvenc illatom, és konkrétan elvonási tüneteim vannak, mert Glamour napokon nem tudtam megvenni...

9. Milyen a tavasz, ott ahol laksz?
Budapesten szép, napos, forró, szeles, virágillatú, csípős, gyerekzsivajos, hömpölygő, csodás ♥ Többnyire.

10. Mit szeretsz legjobban a tavaszban, melyik a legjobb tavaszi élményed?
A kedvenc évszakom a tavasz, egyszerűen a levegő is teljesen más ilyenkor, úgyhogy Nekem már az élmény ha eljön, bár mostanában nem divatos, hogy tavasz van, elég nehezen köszöntött be. Vigyorra húzódik tőle az ember szája, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok, beindul az éjszakai élet, nyitnak a kedvenc helyeink, ki lehet végre ülni és sütkérezni. Az egyik legjobb élményem amikor pár barátommal elmentünk a Fűvészkertbe a Sakura ünnepre, megnézni a japán cseresznyefák virágzását. Piknikeztünk a babarózsaszín habos-babos fák között, mindenki hozott valami elemózsiát, itókát; szuper volt. Igaz szinte kockára fagytunk néha, úgy süvöltött a szél, de nagyon élveztük.
igen én fotóztam, így egy képen sem vagyok rajta, lehet nem is baj :D 
11. Tavaszi 'nagytakarító' vagy?
Hát mondhatni, igen. Bár Nálam ez élethosszig tartó elfoglaltság :D

12. Vannak-e terveid a tavaszi szünetre, vakációra?
Nekem már nincsen tavaszi vakációm, vagy tavaszi szünetem, vagy ilyesmim :( Inkább már a nyarat tervezgetem, nem a tavaszt!


Ha van kedvetek, töltsétek ki Ti is! ;)


2 megjegyzés:

  1. Szerettem ezt a posztot, nagyon :)! Szerintem sok közös van bennünk, ahogy így végignéztem a válaszaidat :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj örülök nagyon :D Igen szerintem is, ezt már akkor megállapítottam én is, amikor a Tiéd néztem :DD

      Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!