2013. április 14., vasárnap

Nail Club - Elegáns


A hetem kicsit macerás volt, már ami a Nail Club előkészületeit illeti, mert az elején nagyon nehezen ment az ötletelés, aztán meg mire a fejem fölött megjelent az a bizonyos villanykörte, hogy ezaaaaz addigra meg azon kellett imádkoznom, hogy egy körmöm se törjön be, mert ehhez hosszabbakra van szükség, máshogy nem megy. Jelentem, a körmöm még épségben van, a manikűröm mondjuk elegáns, de hogy hogyan fogom lemosni az még a jövő zenéje... 
Nagyon nehezen ment most az ötletelés. Tényleg nagyon. Ezt most ne úgy képzeljétek el, hogy egész nap, meg hetekig rágtam a körmöm (haha, na jó...) hogy mi legyen, de néha ha ránéztem a kezemre, felrémlett bennem, hogy jaj elegáns... elegáns... milyen is az, mit is jelet számomra. Ami Nekem elegáns, önmagában már szerepelt a blogon. Egyszerű pirossal most nem akartam előhozakodni, aztán gondolkodtam valami különleges fényes felületben, de ez sem tetszett így annyira. Aztán az jutott eszembe, hogy ha mondjuk fel kellene most valami nagyon dögös ruhába öltöznöm, mitől lenne egyben elegáns is. Smink, frizura vagy kiegészítő...
És akkor beugrott: Christian Louboutin. Ismeritek, tudjátok: a lábbelik melyek nagy szakértelemmel és a márkára jellemző tűzpiros talpakkal készülnek. Több modell is van, de Nekem ez a kettő az állandó favoritom: borzongatóan zseniális mindegyik! Én ettől érezném magam elegánsnak.


Álmaimban felsejlik, hogy dögös vagyok, csinos vagyok, kicsit alacsonyabb is, és mondjuk nem bukom fel a 15 centi sarkú cipőcsodában. Ahogy siklok, vonulok... mit vonulok: suhanok! Ezzel az isteni szikrával nem volt nehéz a fejemben végigzongorázni a megvalósítás menetét, és végül megalkotni ezt a kis egyszerű; hétköznapi életben nem mutatós, de blogon és közeli képekben érvényesülő remekművet.
Először a piros körömlakkot vittem fel alulra, két rétegben, hogy erőteljesebb színt kapjak, ezután pedig a feketét felülre szintén 2 rétegben. Egy kicsit bonyolulttá vált a dolog ezek után, ugyanis a fekete teljesen leárnyékolja a piros színt alul. Szabad szemmel alig látszik, ezért kicsit szomorú vagyok, hogy nem úgy sikerült ahogy a fejemben elképzeltem. Nem vagyok most túl büszke magamra, de ilyen is kell néha... Gondolkodtam rajta, hogy felül maradjon fényes a felület, vagy kenjek rá egy matt réteget, de végül maradtam a fényesnél. Sőt még egy fényt adó fedőlakkot is rákentem, hogy a jobb szélső cipőcske lakk verziójára hajazzak. (Úgy látszik Nálam ez valami perverzió, szeretem ami csillog-villog, fényes. Pedig a matt is isteni lett volna, na mindegy.)

Felhasznált körömlakkok:
Essence: Black is back
Orly: Candy Cane Lane
Hogy tetszik?

Nézzétek a többiek milyen csodákat alkottak:


38 megjegyzés:

 1. Hatalmas ötlet, egyszerű, de extra.. :) Csillogás-mániás vagyok én is, a matt lakkokra is képes vagyok fényes fedőt kenni :D

  VálaszTörlés
 2. Azért is jó ez a NC, mert mindenki más, és annyi jó dolog születik. :) Ez is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi:)
   Kicsit meg is ijedtem, amikor megláttam az előbb a munkáitokat, na mondom basszus én értettem valamit félre? :) De hát ebből is látszik, mennyire különbözünk :))

   Törlés
 3. úúúúú mennyire kreatív!!! :D sose jutott volna eszembe!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) De azt hiszem ez nem az én fejemből pattant ki, régebben valahol már láttam hasonlót csak műkörmökkel; na aaaz sokkal látványosabb és menőbb volt :)

   Törlés
 4. Annyira tetszik, olyan különleges :)

  VálaszTörlés
 5. Hú, már nem is tudom hol láttam tavaly valami külföldi blogon ilyet. Akkor annyira megtetszett, el is kezdte növeszteni a körmöm, de letört. Aztán gondolta ez az univerzum üzenete, szóval inkább hagytam a dolgot. :D
  Nagyon klassz lett. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Igen még szerintem beszéltük is, hogy nem jött össze :) Nem tudom már kié volt, szerintem ő műkörmökkel csinálta, mert tényleg nagyon árnyékot vet a fekete, lehetetlenség szépen kiemelni a pirosat, de gondoltam megpróbálom :)

   Törlés
 6. baromi szép lett, ügyi vagy! ;)

  VálaszTörlés
 7. Szép lett, egyszerű, de nagyszerű, tetszik :)
  Én is gondolkoztam már ilyenen, de a lemosás elrettentett :D meg persze a körmeim is szeretnek letörni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Én úgy oldottam meg, hogy most minikék a körmeim, mert amúgy is megviselte őket a sok körömlakk. Tartok 1 hét szünetet a lakkozásban, így könnyen lejött a maradék lakk is. Máshogy nem hiszem, hogy sikerült volna :)

   Törlés
 8. Louboutin sosem lehet a nem elegáns-kategóriában, tökéletes választás lett! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép lett, nekem nagyon bejön! :) Remélem könnyű lesz lemosni is. :/ :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Hát úgy oldottam meg, hogy minire levágtam a körmeimet, úgyis pihenniük kell egy kicsit, a sok lakkozás miatt. Máshogy nem tudom, hogy mostam volna le :))

   Törlés
 10. a vagány csajszis jelzővel is illethetném az elegáns mellett! :)

  VálaszTörlés
 11. ez rohadt jó ötlet volt és nagyon szép is :)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon egyedi megvalósítása az elegánsnak, és nagyon tetszik :D

  VálaszTörlés
 13. Hát ez oltári ötlet, gratulálok! :D

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!