2013. március 22., péntek

H&M Spring // Blush - egy pirosító tavaszra: teszt, vélemény

Már múlthéten, aztán pedig most hét elején szerettem volna kitenni ezt a posztot, de a fényviszonyok nem kedveztek túlságosan ahhoz, hogy színhű képeket tudjak készíteni magamról a végére, szóval piszkozatba került ez a kis szépség. Elöljáróban annyit, hogy bár az egyik kedvenc fast fashion márkám a H&M mégsem vásárolok soha semmit a kozmetikumai közül, mert valahogy idegenkedem tőlük. Mindig olyan csodás meg mesés a promo fotó, aztán élőben mindig elbizonytalanodom, de amikor megláttam ezt a kis pirosítót tudtam, hogy nem hagyhatom ott. Végül szerencsére nem fogtam vele mellé, és mostanra már egészen jól összebarátkoztunk, így ma róla szeretnék pár jó szót szólni. Mert tudnak ők ha akarnak. :)


Igazság szerint elsőre két dolog volt ami engem beszippantott ennek a pirosítónak a láttán. Az egyik természetesen a színek, hiszen nagyon élénknek és pigmentáltnak tűntek, a másik pedig (szégyen, nem szégyen) a cuki rózsás minta. De tényleg, hát mennyire édes, lányos és cukorkás ez a gyönyörűség, nem!? Helyesek ezek a kis domború rózsák, és mivel teszter nem volt, én meg már a látványtól szerelembe estem, hát gondoltam teszek egy próbát, így látatlanban is, nem veszíthetek túl sokat. Itthon kipróbálva két dolog van amit megemlítenék, és ami szerintem fontos. Az egyik, hogy pár használat után a rózsák már nem maradnak élesen ilyen domború rózsák, hiszen eléggé porózus a pirosító. Belesimítok és egy konkrét sávot elszántok vele. Elsőre Nekem ez elég zavaró volt, de idővel teljesen hozzászoktam, egyszerűen csak finomabban kell vele bánnom mint a többi masszívabb pirosítómmal. Ebből következik, hogy egyrészt olyan érzésem van néha, hogy pazarlom, másrészt annyira pigmentált, hogy ha annyi anyagot viszek fel amennyit felvettem a pirosítómra elég bohócos pír éktelenkedne az orcámon, így erre is nagyon oda kell figyelni. 


4 színből tevődik össze; egy nagyon erős pink, egy erős korall árnyalat, narancssárga és középen egy halvány rózsaszín aminek enyhe, csillámos finishe van. Azt gondoltam majd könnyű lesz játszani a színekkel, hogy majd egyszer innen simítok bele, egyszer onnan és mindig más színt csalok elő, de a porózussága miatt ez elég nehézkes, így a végére mindig egy erős narancsos, vagy inkább pinkes árnyalatot tudok csak belőle kikeverni. Ez egy kicsit csalódottá tett, másban reménykedtem, de így sem panaszkodom, mert ár-érték arányban szerintem ez egy jó kis termék, illetve nemsokára úgyis jön (remélhetőleg) a jó idő, ilyenkor bátrabban bánok a színekkel, belefér egy esetleges erősebb pír. Viszont óvatosan kezelve (látni fogjátok) egy éppen-hogy csak babás pír is könnyen kivitelezhető, én így jobban szeretem még.


Amit ők meglepetésnek szántak, és elsőre azt gondoltam, hogy praktikus lesz, a gyakorlatban kivitelezve viszont inkább idegesítő... A pirosító része felhajtható, alatta egy mini tükör bújik meg, és még egy ecsetkét is elrejtettek benne. Igen ám, csakhogy Nekem ez egyáltalán nem esik kézre, illetve kissé 'kotyog' is a kompakt, mert nem zár olyan fixen. Néha ha rántok egyet a kezemen, a kompakt máris nyitva és olyan sebességgel kattan a tetejéhez, hogy attól félek egyszer eltörik vagy kipotyog a pirosító a tartójából, szóval teljesen felesleges az egész. Az ecsetről meg ne is beszéljünk, eldolgozni lehetetlen vele bármit is.


Na hát ennyi volt a fekete leves itt a végére; igazság szerint más bajom nincs a termékkel. Szívesen használom és örülök, hogy megvettem, csak ésszel és kellő odafigyeléssel kell vele bánni. Tartósságára sincs panaszom, sokáig bírja, bár használok primer-t is, nem tudom nélküle mennyire maradna tartós. Ha jól emlékszem 990 Ft volt az ára, ez szerintem teljesen rendben van, tavaszra-nyárra tökéletes kis kompakt, tegyetek vele egy próbát, ha az üzletben meglátjátok! És akkor jöjjön pár swatch, hogy is néznek ki a színek egyesével, és használat közben, sminkben.Hogy tetszik? Volt aki próbálta már a H&M sminktermékeit?
Szeretnétek napi smink posztokat is néha-néha? :)

17 megjegyzés:

 1. Tényleg irtó cukker ez a rózsás megjelenés, ezzel engem is abszolút le lehet venni a lábamról, főleg, hogy a pirosítók a gyengéim. :D

  VálaszTörlés
 2. Istenem, ez kell nekem! :D Túl cuki és szép. :D

  VálaszTörlés
 3. jajjj nagyon szép színe van felkenve. :) a csomagolása is jó, bár valahogy sejtettem, hogy porolni fog.

  VálaszTörlés
 4. csomagolàsa nekem is tetszik,pont most vadàszok pirositòt,szoval bejovos :)

  VálaszTörlés
 5. szépszép, és te milyen cuki vagy az első képen! :D

  VálaszTörlés
 6. Köszi Lányok, én is imádom, és megnyugtató, hogy más is cuppan a cukira :))

  VálaszTörlés
 7. Amint meglattan lollynal rohantam megvenni. Imadom :)

  VálaszTörlés
 8. ez nagyon jó, annyira tetszik, szépek a színek, na meg a minta... kár, hogy errefelé nincs H&M. :/

  VálaszTörlés
 9. Jól ki lett találva ez a kis termék :))

  VálaszTörlés
 10. WOW micsoda szépség! Szeretem az ilyen cuki darabokat, ezeket akkor is hajlamos vagyok imádni ha amúgy használhatatlanok :D

  VálaszTörlés
 11. Sajnos én is, de ez szerencsére egész jó :))

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!