2012. november 21., szerda

Ajándékozás Karácsonyra #1 - Oldal Tipp - Eladomakönyvem.hu

Ma megint kilépek egy picit a blog tematikájából és egy nem „beauty” posztot hoztam Nektek, de úgy gondolom így Karácsony előtt, ennek az oldalnak van aki örülni fog. Könyvet ajándékozni ugyanis jó, és nem csak ajándékozni, hanem kapni és olvasni is jó. Ez az oldal pedig hozzásegít Minket ahhoz, hogy kedvező áron olyan könyvekhez jussunk, amelyek esetleg készlethiányosak, nem rendelkeznek Vele a nagy könyváruházak, vagy egész egyszerűen olcsóbban szeretnénk könyvet olvasni, és az sem baj, ha esetleg előttünk már forgatta valaki más is a lapokat.Pár nappal ezelőtt beszélgettem az egyik barátnőmmel arról, hogy most olcsóbban rendeltem könyvet az Alexandra oldaláról online, és hogy ennek mennyire örülök. Beszélgettünk beszélgettünk, és mondtam Neki csak úgy félvállról, hogy végülis most jól jártam, de a könyvsorozat előző 2 kötetét az Eladomakönyvem.hu oldaláról rendeltem. "Hogy honnan?" Eladomakönyvem.hu. Innen jött az ötlet, hogy megmutatom Nektek is az oldalt, mert szerintem nagyon jó kis honlap, annál is inkább mivel amikor én azt a bizonyos könyvet el akartam olvasni az egész városban készlethiány volt, itt viszont rögtön megtaláltam. Hozzáteszem kb. 1000-1500 Ft-tal olcsóbban. 
Az oldal nevét az előző bekezdésben linkeltem, menjetek fel rá, nézzétek meg, én mostanában itt szoktam keresgélni, nem a nagy áruházláncok webes felületén. Az oldal maga egyébként online Antikváriumként van feltüntetve, annyi különbséggel, hogy sokszor ki lehet fogni teljesen új könyveket, sőt igazi kincseket is felfedezhetünk, ha okosan keresgélünk.
Amit még az oldal különlegessége, hogy nem egyoldalú, tehát, hogy ha Te is szívesen "megszabadulnál" néhány könyvedtől, létrehozhatsz egy saját eladói felületet, és bedobhatod a közösbe megunt olvasnivalóidat.
Kívánságlistát írhatsz arról, milyen könyvet keresel vagy tematika szerint is kutakodhatsz, vannak TOP eladó fülecskék, és vannak kiemelt kívánságlisták is, sőt még akciók is vannak, pedig így is elég barátságosak az árak. Én nagyon szeretem ezt az oldalt, tényleg sokrétű, el lehet rajta bogarászni pár órát.


Ti szoktatok könyvet ajándékozni? Vagy Antikváriumban vásárolni?


4 megjegyzés:

 1. Hihi... de jó ez a poszt Netti ! :-)
  Rengeteg könyvet szoktam vásárolni, kislányom is él hal a értük, jómagam szintén. Ciki-nemciki, általában megvárom az akciókat, hosszú évek megfigyelésén alapul az a megállapításom, hogy előbb-utóbb minden könyvet fél- vagy negyedáron meg lehet venni.
  Pl. az Alexandra iszonyat akciót tartott nyár végén, talán végig sem lehetett nézni Duna Plázás üzletükben a választékot. Dunakeszin, a By-way-ban időszakosan megnyit a Líra és Lant outlet könyvesboltja, itt 1000-2000 Ft-okért hihetetlen gyönyörű művészeti albumokat lehet kifogni, 400-500 Ft-ért pedig nem is oly régi kiadású regényeket. A Libri is szokott 2+1 akciót tartani...
  Ezt a web-oldalt azonban még nem ismertem, de nagyon örülök neki, hogy megosztottad, még egy lehetőség az olvasás és könyvek szerelmeseinek ! :-)
  Puszi: Marcsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Marcsi! Örülök, hogy tetszik. Csak egy kis szösszenet, de jól jöhet. Duna Plaza Alexandra üzletében rengeteg könyvet vettem én is a nagy leárazáson, nagyon élveztük, hogy lehetett válogatni :)

   Törlés
 2. Eddig nem ismertem ezt az oldalt, így örülök, hogy megmutattad. Meg is lesem mik vannak. :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!