2012. október 5., péntek

PP - Pinterest Péntek #1


Mostanában folyton a Pinterest-en lógok, igazából fogalmam sincs miért, de olyan jópofa, hogy nem tudom abbahagyni a lapozgatását. Imádom, mert szuper inspirációs fotókat találok, gyakorlatilag minden témakörben. Arra gondoltam indítok most egy új rovatot, és péntekenként (merthogy az sivár, és szükség van az inspirációra, meg a motivációra is:)) megmutatom Nektek, adott címszavak alapján a kedvenc felfedezéseimet. 10 pontot találtam ki, és ezekhez a témákhoz fogok képeket válogatni. A témakörök a következők: smink, haj, cipő, ékszer, divatikon, DIY, outfit, köröm, étel és egy személyes kedvencem a héten. Remélem szeretni fogjátok ;)
1. smink
Csodás, klasszikus, minden helyzetben telitalálat ez a smink. Különösen tetszenek a lány szeplői, ettől mégsem olyan tökéletes, és száraz a kép, örülök, hogy nem retusálták ki a kis pöttyöcskéit.


2. haj
Fonat, fonat, fonat. Annyira imádnám ha ennyi hajam lenne, és valaki minden reggel ilyen szépet készítene Nekem.


3.cipő
Zara csodacipő, lemaradtam róla, azóta is bánom, egyszerűen imádnivaló.


4. ékszer
Azt gondolom ezt az összeállítást nem kell kommentálnom nagyon. Imádom a szegecseket, az aranyat, és a karkötőket. Vannak ilyen csúcsos karkötőim (silver és gun black árnyalatban) Nekem is, de ez a lila milyen jó mááár!


5. divatikon
Nicole Richie stílusa az évek során szerintem teljesen átalakult, a husi elkényeztetett, szenvedélybeteg, anorexiás kiscsajból gyönyörű nő vált belőle, a stílusa pedig irigylésre méltó, minden ruhadarabjáért ölni tudnék, nagyon nagyon szeretem, nem tud mellényúlni szerintem.6. DIY
Nem tudom emlékszik-e Valaki közületek azokra a bizonyos Burberry szandálokra, amelyek a fél világnak, de a nők többségének a kis szívét biztosan megdobogtatták, és rengeteg celeb lábán felfedezhetőek voltak. (EZ AZ a szandál) Íme egy DIY megvalósítás; csak egy hiperszuper fekete magassarkú szandál kell hozzá, fa gyöngyök és persze sok türelem. Majdnem olyan mint az eredeti, nem? :)


7. outfit
Imádom ezt a szettet, és még a cipő sem zavar. Az igazság az, hogy kezdek elgyengülni, pedig megfogadtam, hogy Nekem ez a fajta cipő NEM KELL... de valahogy kezdi megszokni a szemem... nem is értem, lehet hogy megcsalom az elveimet...


8. köröm
Már viseltem így a körmöm, szerintem csodás. Lehet, hogy meg is van a következő Körömnapló témája? ;)


9. étel
Csoki megvonáson vagyok, nem tesz jót a bőrömnek mostanában, erre nem ez a kép fogad rögtön a nyitó oldalon? Most mondjátok meg, hát nem kínzás?


10. heti kedvenc
We are complicated. Yes. :DD4 megjegyzés:

 1. A wedge sneakershez csak annyit, hogy én is megfogadtam, hogy én aztán fel nem veszek olyan cipőt, de mostanság láttam néhány egészen pofás darabot, és ennek hatására én is elgondolkodtam... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Reno-ban láttam én is egy olyat, hogy leesett az állam konkrétan :o

   Törlés
  2. Az az érdekes ezekben a cipőkben, hogy ha nem tudnám, hogy mik, fel sem tűnne igazán, hogy magas, max egy magas szárú sportcipő, és kész. Tehát avatatlan szemmel nézve ez csak egy sima cipő, első ránézésre a lányon sem látszik, hogy nem sima piros cipője van. Egyébként nekem nagyon tetszenek ezek, a deichmannost próbáltam is, de nem éreztem, hogy stabilan fogná a bokám, szóval maradt a polcon. De pl egy ilyen pirosért majdnem ölni tudnék. :D De legalább adnék cserébe két lakkot a kedvenceimből. :D

   Törlés
  3. :D na igen, csak ez is kezd elmenni egy divatmajmolás témába, mindenkin lassan őt látom, és ez egy kicsit leveszi tőle a kedvem. Én még egyet sem próbáltam, távol tartottam magam, eddig sikerült :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!