2012. szeptember 2., vasárnap

Betekintő - Manhattan Lollipop & Alpenrock kollekció

Mutattam már egy kampányfotót a Manhattan egyik új trendkiadásáról, és megszellőztettem ellenérzéseimet velük kapcsolatban. Lehet, hogy én vagyok túlzottan nagyravágyó, vagy egy pöttyet előítéletes, de akkor a képeket meglátva borzasztóan meglepődtem. Mert színes, és fantasztikus, és számomra annyira átjön az October Fest hangulata, hogy csuda. A termékeket elnézve viszont rögtön kicsit lejjebb hagyott az érdeklődésem.

A kollekció megalkotásában egyébként egy münchen-i dizájner: Lola Paltinger nyújtott segítő kezet, hogy ízig-vérig felidézzék az ünnepi hangulatot.
Hát ők lennének azok, íme: 4 darab kis tokos csoda, és 4 darab körömlakk. A körömlakkok klassz árnyalatokban pompáznak, bár számomra inkább a tavaszt vagy a nyarat idézik. Az almazöld és a kék még csak-csak elmegy őszinek, de szerintem a másik kettő inkább nyári. Ettől persze még szépek, csak nem "októberfesztesek". :)
A négy kis tokos csoda, értelemszerűen négy kis sminkszett. Mindegyik rejteget egy matt pirosítót, egy mini szájfényt, egy krémes korrektort különböző árnyalatokban, és egy kis ecsetet. A tokokba még egy aprócska tükör is be van építve, a praktikusság végett. 

 Nr.1 "Brezel Babe"

Nr.2 "Sweet Spatzl"

 Nr.3 "Mieder Beauty"

Nr.4 "Sexy Madl"

No. 1 “Herzel Heat”
No. 2 “Wild Wiesn”
No. 3 “Zuckerl Zauber”
No. 4 “Alpen Glow”

Őszintén szólva engem annyira nem nyűgöztek le. Praktikus és ötletes kis cukiság azt meg kell hagyni, de Nekem kissé "babásnak" tűnik az egész. Nagyon hiányolom belőle a sötétebb, ősziesebb színeket. Azt hiszem nem lennék ennyire csalódott, ha a képek nem sikerültek volna ennyire jól és nem gondoltam volna bele egy kicsivel többet mint ami, mert azért ennyire nem rosszak, csak nem "olyanok".
Mutatok néhány képet a kampányból, és a hozzá készült reklámfilmet. Szerintem csodás lett, igazán átjön a hangulat. Épp' ezért ezek a termékek... jajj. :(Ti mit gondoltok? Rendben van a kollekció?

4 megjegyzés:

 1. Nagyon engem se fogott meg, foleg a koromlakkokrol abszolut nem jon at a hangulat. de lehet egy olyan kis szettet beszerzek, mert annyira tetszik a csomagolas :)) csak a pirosito eleg rossz helyen van a korrektor mellett :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A csomagolás tényleg menő, a tervezőnő kitett magáért. A pénz meg biztos elfogyott amikor a termékeket alkották XD na jó nem, nem vagyok gonosz, élőben láttunk már csodákat, arról ami promóképen nyomi ;)

   Törlés
 2. Hát én nem vagyok egy sminkguru, nekem is inkább a csomagolása tetszik. :)Azért lehet,hogy veszek valamit. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megtaperolni (ha lesz Nálunk is) én is megfogom, aztán majd kiderül. :)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!