2012. szeptember 10., hétfő

Augusztusi kedvenceim

Megalázó módon vagyok ezzel a poszttal adós már egy ideje, de végre csak kiteszem. Valahogy elfelejtkeztem róla, de jobb később mint soha. Láthatjátok amúgy, ha jobban belemélyedtek a termékekbe, hogy szinte mindegyik pusztító forróság kompatibilis termék, mert én konkrétan a hónapban már majdnem meghaltam a nagy melegtől. Alig-alig sminkeltem, csak a legalapvetőbb dolgokat használtam, és próbáltam regenerálni magam, a hajam, a szemem, és a bőröm, több kevesebb sikerrel. Borzasztóan vártam már az őszt, és múlthéten már éreztem is a szelét, de ma megint úgy tűnik csak nem akar eljönni... :(Legelsőként ezt a Revlon Lip Butter ajakápolót/rúzst emelném ki, mert amióta megérkezett szerintem nem volt nap, hogy ne használtam volna. Olyannyira elment a kedvem ugyanis a sminkeléstől ebben a kinti szaunában, hogy még rúzst sem használtam, és semmi színt, csak őt. Ebayről érkezett, Creamsicle árnyalatú, és nagyon szeretem. Klasszul ápolja az ajkaimat, és egy halovány kis barackos színt is ad. Lehet benevezek majd másik árnyaltára is, mert nagyon kellemes viselet.


Mutattam Facebookon, hogy új Catrice állványba botlottam, ahol az új szortimentből kiemeltek pár terméket előre mutatóba, és hát ez a kicsike is köztük volt. Selyemfényű fahéj színként jellemezném, nagyon szép finishe van, sokszor csak ezt ütögettem fel a szemhéjamra, aztán szempillaspirált dobtam még föl, és már kész is voltam. 560 I Like To Mauve It az árnyalat neve.


Nem kell nagyon magyaráznom, hogy miért volt legféltettebb kincsem ebben a hónapban ez a mattító púder. Már írtam róla Nektek, ITT olvashattok utána. Szerintem most már mintha kezdené megszokni a bőröm, és nem olyan hatásos. Ideje váltanom, lassan el is fogy, de ha nem ellenőriztem le négyszer indulás előtt, hogy Nálam van-e akkor egyszer sem, mert enélkül kikészültem volna, azt hiszem. 


Tudom nem beauty termék, de megérdemli, hogy ide soroljam a kedvencek közé, mert jó szolgálatot tett a nyáron. Kontaktlencsét hordok, irodában egész nap a gép előtt ülök, és süt a nap ezerrel. Sajnos nap közben nagyon megfájdul a szemem ezek miatt. Sokat kínlódtam, de a szemcseppel kicsit könnyebb volt átvészelni. 


Szintén szemrevaló apróság, nyáron különösen érzékenyek a szemeim, szeretem őket ilyenkor jobban ápolni. Fiatal vagyok még, nem feltétlenül lenne rá szükségem, de anyai ágon hajlamos leszek sajnos a szemkörnyéki ráncokra, így megelőzésképpen megvan már egy ideje ez a szemránckrém. Néha furán viselkedik, de lényegében bevált.


Semmi mást nem voltam képes elviselni magamon a nyáron csak ezt a Mexx parfümöt. Frissítő és könnyű illata van, nem nehezültem el tőle, nagyon szerettem. Tinikoromban nagyon sokat használtam, folyton újravettük, most ismét beleszerettem. Kicsit nosztalgikus is az illat, sok régi emléket idéz fel, én meg kicsit szentimentális is vagyok ilyen téren, szóval boldogság volt amikor újra egymásra találtunk.


Régen nagyon sokáig használtam ezt a termékcsaládot, most sem csalódtam benne. Jelenleg ő az én kis hősöm. A nyáron a hajam mondhatni lázadó korszakát élte, nagyon szálkás hatásúnak éreztem. Ez a hajpakolás két használat után selymessé és puhává varázsolta, így hosszú hetek után végre nem nyűg a hajmosás utáni formázás, hanem ismét csak rutin.


Kedvenc zene
Ellie Goulding: Lights, hatalmas kedvenc lett, imádom. Valószínűleg ha először hallanám nem éreztem volna így, de az egyik kedvenc sportmárkám ezt a dalt választotta egy reklámja aláfestő zenéjének. Azóta nyomoztam ki énekli, és végre ez is kiderült. 


Ez pedig a szóban forgó reklámfilm!
 Nektek hogy telt az augusztus?Voltak kedvenc termékeitek, kedvenc dolgaitok?


3 megjegyzés:

  1. A rvelonhoz lehetne kapni egy linket? :)
    Felkeltette a figyelmem. Utóbbi időben a rúzsok, ajakápolók nagyon vonzanak. :)

    VálaszTörlés
  2. I love revlon lip butters and bourjois products~! :)

    http://dulcet-sparkle.blogspot.com

    VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!