2012. augusztus 29., szerda

Betekintő - Bourjois Parisian Lodge őszi kollekció


Facebook-on már mutattam a kollekció egyik különlegességét, és aki a kezdetektől követ annak azért az sem túl nagy újdonság, hogy a márka rajta van a toplistámon ha sminktermékekről van szó. Így nem meglepő az sem, hogy most kicsit bővebben is megmutatom Nektek a csodalakk kis családját, hátha Ti is kedvet kaptok a márkához, és a pitonos körmökhöz, és az őszi színekhez, és úgy"cakkumpakk" az egészhez. 


Ezt a kollekciót már az ősz ihlette; csupa meleg, barnás, zöldes, bordós "csípős" színt láthatunk, már  készülődünk, készülődünk.

Két szemhéjpúder paletta található a kollekcióban, egy zöldes és egy barnás (kép alapján kicsit lilás is?) Szeretem a Bourjois ilyen típusú szemhéjpúdereit, én a nagyobb Little Round Pot-okat használom főleg, ezekhez a kis picurkákhoz, még nem volt szerencsém, de ha olyan a minőségük mint a többinek, jó pajtások leszünk a későbbiekben. Őket biztosan lecsekkolom a boltban, nagyon helyesek. Ha jól tudom később, az állandó kollekció részei lesznek.

14 Vert Jungle

13 Brun Wood

Szempillaspirál: ettől mondjuk nem pörögtem be annyira. Szerintem láttunk már ilyet, ha nem csal az emlékezetem a Catrice, de még a MAC is hozott ki már hasonló spirált, sőt mintha a Bourjois is önmagát ismételné ilyen téren, mert szerintem Nekik is volt már ilyen, ha nem pont ugyanez.

 

A kollekció egyik újdonsága, és furcsasága is ha úgy vesszük az ez a filces szemhéjtus lesz. Elsőre a tubusban nem is olyan nagy szám, de ha jobban szemügyre vesszük, láthatjuk a kis pontozó végét. Ezt idén több márka is behozza újításként, és azt mondják a hozzáértők, hogy elméletben ezzel a kis pontozásos módszerrel könnyebb egy precíz tusvonalat elkészíteni.
Természetesen nem maradhatnak ki a kollekcióból az ajkak sem, kapunk egy mályvás-rózsaszínes rúzst, ami mondjuk nagyon nem az én színem, be sem indultam rá, azt hiszem nem is új kollekciós, hanem az állandó része, de hát kell ilyen is...

43 Rosé Ponponné

És itt vannak ők, a körömlakkok. Látszatra semmi extra, sima őszt idéző színek, de a kis jobb szélső azért tartogat meglepetést.
A középső sárgáról egész biztosan tudom, hogy nem új kiadás, megtalálhattuk eddig is a kínálatban, a rezes-piros csak egy szokásos piros, na de a pitonos kis izgiség itt jobb szélen, ajjajj. :) Engem nem ragadott magával anno a repedezős körömlakk őrület; szerintem ultragáz és koszoska hatást keltett, de ez csak az én személyes véleményem, láttam igényesen kivitelezett manikűröket is vele, úgy azért nézni jó volt. Ez a pitonos viszont nagyon izgalmas, ráadásul maga a szín sem megvetendő, simán elfogadnám csak a színt is magában. Az ötlet amúgy nem új ha lehet ezt mondani, mert a Barry M márkának is van egy hasonlója (bár ők nem pitonoznak hanem krokodiloznak) ITT meg tudjátok nézni miről beszélek, a MUP oldaláról rendelhető elvileg, gyakorlatilag most készlethiány van, de ha türelmesek vagyunk megkaphatjuk őt is.:)

47 Rouge défendu, 39 Jaune trendy (ő nem új szín), 48 Top coat Python


Összességében vegyesek az érzéseim, mert vannak kiemelkedő dolgok a kollekcióban és vannak eléggé felejthetőek (amelyek pont be is kerülnek az állandó kínálatba...) mindenesetre a szemhéjpúdereket és a pitonos lakkot megnézegetem majd, hátha... és valaki írjon már tesztet a pontozós tusfilcről érdemes-e megvennem, please! :D
Itt egy rövidke kedvcsináló a kollekcióhoz. Gyere ősz, gyere mááár!


Ti mit gondoltok, érdemes várni a kollekcióra, vagy láttunk már ilyet, next?

4 megjegyzés:

 1. Az a tus tényleg furi, nem látom benne egyelőre a könnyebbség mivoltát, szerintem szimplán gyakorolni kell és kész. :D

  VálaszTörlés
 2. A paletták brutálszépek így képről :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen főleg a zöld :) Szeretném már megtapizni élőben!

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!