2012. július 11., szerda

Körömnapló - Avon Pastel Pink és a csoda Aston lakkom találkozásaMa egy igazán könnyű, fincsi fagyi színekből álló körömnaplót hoztam Nektek. Ezt viseltem az elmúlt 6 napban (holnap már muszáj leszek lemosni, mert unom) és állati, de ez mindent kibírt. Pedig este kentem ki, és lemaradt róla a fedőlakk is...

Még múltkorában mutattam, hogy bevásároltam az Avonnál, (már ITT is beszéltem a terveimről) vettem pár gyönyörű szép lakkot Tőlük, és most került sor arra, hogy ezt a Pastel Pink-et felavassam.
Elég nagy az üvege, én ezen nem tudom miért, de meglepődtem. 12 ml van benne, és furamód kicsit góliátnak érzem az üvegcsét, bár lehet, hogy ez csak az én dilim. 
Na most balga módon nem fotóztam le az ecsetét, de számomra meglepően kis vékonykának tűnt. Viszont a felvitel egyszerű, az anyag szépen terül. A rossz hír az, hogy egy rétegben kicsit sem fed, kicsit sem szép, mondhatni randa. Csíkozódik, foltos lesz és olyan ütött-kopottnak tűnik. De mint látjátok két rétegben már hozza azt az eredményt amit várunk a kisasszonytól. (Ja mert bocsi, szerintem a körömlakkok nőneműek:)) Még szerintem elbírt volna egy újabb réteget, de már késő este volt amikor kikentem, szóval így maradt.
Kicsit unalmasnak tartottam az ötletet, hogy csak ezt kenjem fel, így szétnéztem a körömlakkjaim között és egy régi barátnőmre bukkantam, mégpedig egy csodás Aston márkájú pasztell lilára. Még télen vásároltam egy 100 forintos boltban. Olyan színe volt, hogy nem tudtam otthagyni a kicsikét. És milyen jól tettem. Imádom ezt a színt, és imádom a lakkot is. Ja és nem hiszitek el, de fincsi citrom illata van miután megszáradt a körmökön. Vagyis szerintem ez citrom illat, de illatos az tuti. :))
Teljesen rácáfol arra, hogy ilyen olcsó, mert nagyon könnyű vele dolgozni. Ez is szépen terül, klasszul fed, gyorsan szárad, és pont ugyanúgy néz ki mint az üvegben. Ami szerintem nagy szó, mert sokszor jártam már úgy sajnos, hogy az üvegben szerelmetes YAY, a körmömön meg borzasztó NAY... 
Amit a képeken nem láthattok sajnos, (mert a másik kezemmel fotóztam), hogy követtem a sormintát a lakkozással. Vagyis elkezdtem a bal kezemen, rózsaszín-lila-rózsaszín-lila és így tovább, aztán pedig nem hagytam abba, hanem ezzel a sorrenddel folytattam a másik kezemen. Így a bal kezemen 2 lila és 3 rózsaszín, a jobb kezemen meg 3 lila és 2 rózsaszín lett. Ennyit a lázadásról, nem akartam ennél jobban vagánykodni:)))
Annyit még végszónak elmondanék, hogy nem került most fedőlakk a körmeimre, mert késő este lakkoztam, és nem mertem még több réteget felvinni, hátha párnyaknyomatos leszek. Ez csak azért fontos adat, mert ma van 6. napja a körmeimen, (itt 1 naposak) de 2 körmömön pattantak csak meg, a többin szépen fent vannak, minden kopás és elmoccanás nélkül. El sem hiszem...
Ha ilyen lila lakkra vágytok (mert sajnos azt nem tudom ezt a lilát árulják e még), a mostani NYC City Sweets nyári kollekcióban találtok ezzel majdnem megegyezőt. (Lavender Cupcake néven.)

UPDATE: úgy gondoltam jobb, ha teszek be egy képet a körmeim mostani állapotáról, nem akarok a levegőbe beszélni, tényleg tartanak még :) Azért mondjuk elnézést kérek, ahogy a körömágyam kinéz, otthon felejtettem az ápoló olajamat, de hát ez van :)) Szóval íme! Láthatjátok, hogy csak a köröm végein kezdtek el kopni.
Hogy tetszik? Titeket magával ragadott már a pasztell mánia?


4 megjegyzés:

 1. Én ezeket cukorszíneknek hívom! :D (nem kötekedésből írom, csak nekem ezekről a színekről cukrok jutnak eszembe valamiért)
  Nagyon szép színek, de hogy a csudába maradnak neked ilyen sokáig fent? Az én körmeim mindig gyorsan ledobják a lakkokat, mondjuk az essence alap-és fedőlakkja egész jó, de így is max 4 nap. (jó, több, de a végén a kopást utálom, szóval maradjunk a 4 napnál)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem a cukorka színek ennél kicsit élénkebbek a fejemben, de mondhatjuk ezekre is végülis :) Tettem be egy képet az előbb, lefotóztam most milyen a lakk állapota. Mondom, fogalmam sincs, hogy maradt ilyen tartós, még sosem történt Velem ilyen, biztos a vidéki levegő :D

   Törlés
 2. Az Avon-lakkok rajtam is sokáig fényesek és szépek maradnak, épp most hirdettem nyereményjátékot, amiben Avonosakat lehet nyerni. Odavagyok értük. :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szeretem a körömlakkjaikat, eddig nagyon beváltak, őszre is bezsebeltem pár színt. Gratulálok az oldalmegjelenítésekhez, ezek a lakkok Nekem is megvannak, álomszépek, nagyon boldog lesz a szerencsés akihez kerülnek ;)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!