2012. július 7., szombat

Díjat kaptam - Liebster Award (egy kis személyes)

Pár napja kapott a blog egy díjat; név szerint a Liebster Award díjat, samelike volt az elkövető és nagyon-nagyon köszönöm neki, ezúton is újra, hogy gondolt rám. :) Szabályok és előírások is járnak együtt ezzel a díjjal, de sajnos akárhogy töröm a fejem, nem tudok mindegyiknek eleget tenni.
Ne haragudjon meg senki rám emiatt, egész egyszerűen nem olvasok már olyan sok blogot, amit pedig olvasok, annak írói már rég megkapták ezt a kis ajándékot, (például a mostani alkalommal is jópáran) így nem jön össze a 11 jelöltem, bocsánat. Ez nem lázadás vagy ilyesmi, de csak azért nem szeretnék bebiggyeszteni 11 blogot, mert KELL, úgy, hogy azokat nem is olvasom. Viszont olyan sok jópofa kérdés van benne, hogy ez pont jó lesz arra, hogy egy kicsit jobban megismerjetek, közelebb kerüljünk egymáshoz:)


A szabályok a következők:
 • Mindenkinek 11 dolgot kell mondani magáról
 • A jelölő mindegyik kérdésére válaszolni kell
 • 11 kérdést kel feltenni a jelölteknek
 • 11 embert meg kell jelölni és linkelni
 • Nincs visszaadás/visszajelölés


11 dolog rólam:

1. Rettegek a rovaroktól, de főleg a pókoktól.
2. Kiskoromban nem voltam hajlandó húst enni, ma már nem tudok nélküle élni (2 napig se...)
3. Anya mindig rövidre vágatta a hajam kiskoromban, (mert szerinte csak 5 szálnyi volt) és egyszer Egerben azt mondták: "kisfiú Neked is tetszik a Minaret?" Azóta nem hordok rövid hajat, és soha nem is fogok:)))
4. Imádom a musicaleket, már gyerekkorom óta. (Legközelebb októberben megyünk, már van jegyünk a Mary Poppins-ra pedig, még csak a próbák kezdődtek el a Madách Színházban:))
5. "Tanárgyerek" voltam, megvolt a kis "társaságunk" sokan nem csípték ezt, tanárok közül sem...
6. Kicsiként biológus vagy állatorvos akartam lenni, amíg a Nagyimnál a szomszéd nyúltenyésztő bácsi azt nem monda: "nőként? állatorvos? ez mekkora hülyeség" ... egy nyolcéves, pörgőszoknyás kislánynak. Hát lehet ilyet? Egy világ omlott össze bennem :( :)
7. Néha kicsit sete-suta vagyok. Csúsztam már le magassarkúban, márványlépcső tetejéről az aljáig (mint egy csúszdán) fenéken, egy rendezvényen. Nem tört el semmim, és csak én voltam ott, de azóta sem tudom megállni röhögés nélkül ha eszembe jut :D
8. Hetedikes koromig rágtam a körmöm, aztán rájöttem, hogy vannak a világon körömlakkok is. Elég motiváló volt.
9. Szeretek és tudok is főzni, már egész fiatal tini koromban megtanultam. Sokszor eszembe jutott már, hogy jó lenne ezt a szakmát kitanulni, de valószínűleg erre már nem kerül sor.
10. Ha bármilyen ismeretlen helyre megyünk, mindig túlélőcsomaggal megyek, mert utálom a váratlan helyzeteket. (Vonatindulás, taxi telefonszáma, útvonalterv, belépő árak stb. Külföldön egyszer még a nagykövetség címét és telefonszámát is kiírtam egy cetlire, hátha kell:))
11. Mindennél jobban utálok mosogatni...


samelike kérdései:
1. Arany vagy ezüst ékszerek?
Ezüst, de ha lehet inkább bizsu.
2. Milyen a kedvenc pizzád?
Sok van: hawaii, húsimádó, ruccolás vega, de a legjobb a Pizza Hut sima sajtosa, extra szósszal. Ahhh, na az mennyei, Kitti barátnőmmel tini korunkban azon éltünk, rengeteget ettünk belőle :))
3. Hol laksz?
Még otthon, de most aktuális a lakásvásárlás: nagy keresési expedícióban vagyok, már betéve tudom az összes ingatlanos, összes trükkjét, összes hirdetését. Elég kimerítő, de egyszer csak megtalálom álmaim otthonát.
4. Mi leszel ha nagy leszel? 
Már nagy vagyok és még mindig nem tudom... Közgazdász végzettségem van, marketing-kommunikáció szakiránnyal. Azt érzem, hogy csak sodródom, de nem panaszkodom. Klassz munkahelyem van, jól érzem most magam;)
5. Fanatizmus valami iránt?
Öööö... túl sok sorozatot nézek:)
6. Milyen nyelveket beszélsz?
Sajna csak angolt, azt sem tökéletesen.
7. Van mottód? Mi az?
Nem tudom ez mottó-e, de hiszek a Karma hatalmában. Ha rosszat teszel bárkivel, mindig visszaüt rád. Számtalan példát láttam már erre a környezetemben...
8. Kedvenc könyved?
Sok könyvet szeretek, nem tudok kedvencet mondani. Legutoljára az Éhezők Viadala trilógia volt rám nagyon  nagy hatással. Most meg a Trónok harca sorozatot olvasom, szóval most épp ezek.
9. Kedvenc rúzsod? 
Összességében a Rimmel Kate Moss rúzsok nagyon beváltak, de itt sem tudok egyet megjelölni.
10. Rettegsz valamitől?
Rovaroktól (pókoktól nagyooon) meg a sötétségtől.
11. Mik a legjobb tulajdonságaid?
Nem szeretem és nem tudom magam dicsérni, szóval ez elég nehéz kérdés. De tök vicces vagyok :D Na jó nem, de szerintem jó a humorom, kedves vagyok és lényegében elég toleráns is, meg elfogadó másokkal.


Hát ennyi lenne! Nagyon köszönöm még egyszer samelikének, hogy gondolt rám. Jól elszórakoztam ezekkel a kérdésekkel, főleg a 11 személyessel. Olyan nehéz magamról beszélni, ilyen random módon.:) Szóval köszönöm, hálás vagyok! Ha valakit érdekelne még valami, állok rendelkezésére, úgyis annyira belejöttem az önvallomásosdiba:)))
Puszi Mindenkinek! :*


4 megjegyzés:

 1. A 10-es pont szerintem egyáltalán nem hülyeség, neadjisten történik valami az emberrel külföldön, nem tud senkihez fordulni a nagykövetségen kívül :)
  Én is szeretek mindenre felkészülni, inkább legyen az embernél egy hátizsáknyi felesleges cucc, minthogy a bajban gondot okozzon, hogy nincs.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ja hát nyilván, én is ezt gondolom mint Te, de engem a barátaim sokszor hülyének néznek emiatt, ők sokkal spontánabbak :D

   Törlés
 2. Tyűhh de nagyon jó volt olvasni, csak most értem haza de öröm látni! Jót nevettem, én is tanár gyerek vagyok rendesen kaptam anno az ívet suliban. A sete sutaságban is egyezzünk, pont a hétvégén estem egy hatalmasat úgyhogy most már tényleg minden tiszta seb. Főzni is imádok szóval tényleg jó olvasni, hogy ennyi mindenben egyezünk. Dejódejódejó :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :DDD Nem mondod? Tök jó, akkor valamennyire tényleg rokonlelkek vagyunk :) Szuper;)

   Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!