2012. június 4., hétfő

Make Up Plaza rendelés III. - ELF bronzosító/kontúrozó arcpír teszt, vélemény


Adós vagyok már egy ideje ezzel a poszttal, ígértem már Facebookon is, de csak most kerülhetett rá sor, hogy tényleg használtam is a mindennapokban. A csomag másik két tagjáról írtam már ITT és ITT, nézzetek vissza, elolvashatjátok, ha kíváncsiak vagytok rá. Most az utolsó kis mütyűrről fogok beszámolni Nektek, a bronzosító/kontúrozóról.
Szintén ELF termék, szintén nem vártam túl sokat Tőle, az előzetes ajánlások miatt, de azt veszem észre rajta, hogy ő még jó lehet a későbbiekben.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy a kedvencem, mert korántsem az, de kellő szöszmötöléssel igazán jól használható a mindennapokban.
Még nem volt szerencsém ilyen termékhez, a MUP pedig az ELF márka egyik sikertermékének aposztrofálta, hát gondoltam miért is ne? (Gyanúsan sok dologhoz állok hozzá mostanában így, hogy miért is ne... nem tudom mi lelt;))
Na szóval a bronzosító és kontúrozó egy kis dobozkában található, egymás mellett. Ránézésre semmi extra, láttunk már hasonlót. Az első sokk igazából akkor ért amikor kinyitottam és a tükör rá volt borulva az anyagra.
Mutatom is a képen:


A ragasztó annyira nem erős, bár az ujjam simán odaragad a kis celluxvastagságú ragasztócsíkhoz, de hát na...


Ettől eltekintve a csomagolás igazából teljesen hagyományos, semmi extra kategória. Műanyag, viszonylag jól záródik, minden oké. Nem is képzeltem, hogy ennél jobb lesz, még magukról is azt hirdetik, hogy amit a csomagoláson megspórolnak, azt megkapjuk a termékben.
A termék színe majdnem olyan mint a promo képen, így ezzel is meg vagyok elégedve. Azt hittem olyan lesz mint a pirosítóm amiről szintén írtam már, de meglepő módon sokkal jobb. Ugyan csak kétszeri belenyúlkálásra lett szép színes az ujjam, de úgy már tényleg jó volt. A bal oldali csillogós, a jobb oldali mattabb finish-el rendelkezik, de apró csillámokat néhol azért felfedezhetünk benne.Egész jól el lehet dolgozni, Nekem keltett "durva" hatást egyik szín sem. Kicsit ijesztő elsőre a kontúrozó, mert brutál barnának tűnik, (nem vagyok túl csokibaba, elsőre kicsit betojtam) de meglepő módon az arcomon nem olyan erőteljes, bár nem árt vigyázni vele, hogy mennyit veszünk fel az ecsettel, érhetnek minket balesetek.


Lényegében az eldolgozása sem egy nehéz feladat, teljesen átlagos minőségű por kerül az arcunkra. Azt vettem észre, hogy egy kicsit szárít, de nem vészes.

 Ti mit gondoltok az ELF termékekről? Volt már tapasztalatotok velük?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!