2012. június 5., kedd

Körömnapló - Cseresznye szerelemTudjátok már, hogy nagyon szeretem az Artdeco márkát, írtam már róla itt-ott, de most végre kipróbálhattam egy olyan terméküket, amihez eddig nem volt szerencsém. Ez pedig a kerámiás mini körömlakkjuk egyik csodás darabja.

Most egy 18 színt tartalmazó új kollekcióval lepett meg minket az ArtdecoIDE kattintva végignézhetitek a színeket! Mini körömlakkokról van szó, elég picurkák (4 ml), de én még szinte sosem használtam el teljesen egy körömlakkomat sem, szóval ez engem annyira nem zavar. Klasszikus cseresznyepiros (412-es) színről van most szó, ezzel mellé lőni sem lehet, tényleg gyönyörűséges. Amikor lecsavartam a kupakját egy kicsit megijedtem, ugye apró az üveg, nyilván ezzel együtt hát... apró az ecsetke is. De az aprót, azt tényleg NAGYON aprónak kell érteni. Iciripiciri. Leültem lakkozni, anyag az ecsetre, körmön végighúz, hoppá-hoppá, nem megyek ki a bőrömre vele. Na mondom mi a szösz, megcsináltam mindegyik körmöm, bal kéz - jobb kéz, és sehol nem került ki lakk a bőrömre.


Na, szóval klassz vele dolgozni. Nagyon könnyen siklik a kis ecset, és egy húzás után simán rájön az ember mi az a mennyiség, amit fel kell venni vele, hogy könnyen menjen a lakkozás.
A színe szép élénk, egy réteg is simán fedett, de én szeretem ha vastagabb lakkréteg van a körmeimen, szóval jött még rá egy, plusz a szokásos Essence BTGN lakkom is, bár ezt most tényleg csak a tartósítás végett kentem, mert ha a "fényesítés" lett volna a célom akkor akár ki is hagyhattam volna. Nagyon szép fénye van ugyanis a lakknak. Elég bamba vagyok, hogy nem úgy fotóztam le, de este lakkoztam, és megvártam a reggeli fényt a fotózáshoz, ott viszont már rajta volt a BTGN lakk szóval pardonn.;) Ja és gyorsan szárad! Nem tudom pontosan mennyire gyorsan, de nem kellett sokáig várnom vele az biztos. 
Most van 3 napja a körmeimen és két ujjamon megpattant, nem tudom miért pont azokon, szerintem beleakadtam valamibe, de ez nem hiszem, hogy a lakk hibája. Amúgy semmi vészesség nincs benne, a többin atombiztos, szóval elmondhatom, hogy nagyon jó minőségű. 
Összességében Nekem eddig bevált.;) Van már tapasztalatotok ezekkel a mini lakkokkal? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!