2012. május 26., szombat

TAG #2 - 7 főbűn
Ezt a tesztet még Suzy oldalán olvastam, (elég régen) akkor még tervben sem volt ez a blog, de most úgy érzem itt az ideje, hogy kicsit én is foglalkozzak Vele. Lehet, hogy lerágott csont, a fontosabb helyeken már nyilvánvalóan belefutottatok és uncsiii, de én újonc vagyok, Nekem még szabad :D1. FÖSVÉNYSÉG - Mi volt a legolcsóbb beauty/sminkterméked?
Azt hiszem az Essence smaragdzöld színű tégelyes szemhéjtusa, akciósan volt 299 Ft. Igazi főnyeremény, imádom azóta is!

2. HARAG - Melyik sminkterméked okozta Neked a legtöbb bosszúságot?
Annak idején amikor elkezdtem magam sminkelni a szemhéjtus volt a legnagyobb mumusom. Sokáig kellett kísérleteznem, mire megtanultam számomra mi a legmegfelelőbb forma, vastag vagy vékony legyen a vonalam, milyen ecsettel készítsem el, hogy férjek hozzá a szememhez, hogyan álljon a legjobban a kezemre az ecset, hogy legyen EGYFORMA a két vonal (na ez még manapság sem 100%-osan tökéletes), ecsetes vagy tégelyes. Na szóval megszenvedtem vele, de már elég gyors vagyok.:)

3. TORKOSSÁG - Melyik kozmetikumodnak/sminktermékednek van a legjobb íze?
Gyerekoromban volt egy szőlős szájfényem (tudjátok még az a golyós, nagyon nedves hatású, iszonyat ragacsos kis nyomiság) aminek olyan illata volt mint a szőlős Hubba Bubba rágónak, meg a traubi szódának. Azt imádtam. Mostanában a legfinomabb dolgom talán a Lush rágógumi ízű ajakradírja, pedig utálom ezt az illatot, úgy alapjáraton. De így valahogy más, ki érti ezt? :)

4. RESTSÉG - Melyik sminkterméket/mozzanatot hagyod kis lustaságból?
Szempilla göndörítést például még soha nem csináltam. Ez mindig kimarad, és szerintem ki is fog. Valószínűleg azért mert a szempilláim az egyetlen olyan dolgok a fejemen, amivel ha nem foglalkozom akkor is szépek, hosszúak. Meg is örülnék, ha még azt is kellene nyomogálnom a szememen. A többi mellé. Korán reggel. Félálomban...naná.

5. KEVÉLYSÉG - Melyik sminkterméktől érzed magad a legmagabiztosabbnak?
Egyértelműen a BBKrémemtől. Hófehérke lennék csak azzal bekenve, és semmi természetes árnyék nem maradna a kerek fejemen, de megérné még így is. Egész máshogy érzem magam, ha van egy kis fedés az arcomon. Még akkor is, ha akkor éppen nulla a bőrhibáim száma.

6. BUJASÁG - Melyik beauty termék teszi számodra vonzóbbá a másik nemet?
Parfüm eléggé, de az after shave illatát is nagyon szeretem. Kicsit off, de a borosta is bejön. Kár, hogy az nem beauty termék, pedig lehetne. :)

7. IRIGYSÉG - Melyik sminkterméket ajándékoznád magadnak legszívesebben?
Mivel ide bármit lehet írni, ezért egy régi nagy vágyam írom, amiről lecsúsztam és amit már sohasem kaphatok meg, de azért álmodozni még szabad:) Pár éve a MAC kihozott egy kollekciót Disney főgonoszokkal és álomszép volt! Venomous Villians úgy név szerint és ahhhw... a körömlakkokért és a szemhéjpúderekért ölni tudnék azóta is. Akkor még főiskolára jártam, nem voltam túlságosan eleresztve anyagilag, szóba sem jöhetett, hogy beszerezzem őket. Ha bármit kérhetnék egészen biztosan ez a kollekció lenne. Mély nyomokat hagyott bennem a veszteség! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!