2012. május 22., kedd

Make Up Plaza rendelés I. - Barry M Marshmallow rúzs Teszt, véleményNemrég rendeltem a MakeUp Plaza oldaláról pár apróságot, amiket majd szintén bemutatok Nektek a későbbiekben, de most a Barry M rúzzsal kezdeném, mert erről már tudok véleményt mondani, viseltem is párszor. 

A rúzs nem új kollekciós darab, de nézelődtem az interneten és olyan nagyon szép képeket láttam róla, hogy muszáj volt megrendelnem :))) Azt hiszem közel áll ő is ahhoz, hogy bekerüljön a "megvettem, de minek" dobozba. Merthogy szép, szép de csak ha Hófehérke vagy, vagy minimum halott... 
Jó jó, ennyire nem tragikus a helyzet, de nagyon kis furcsa a színe, egyáltalán nem olyan mint a képeken amiket láttam. 
Az első benyomásom: ez ilyen kicsi? A második, hmm azért egész kis helyes, végül is még egy rúzst sem fogyasztottam el csonkig, nem baj ha kisebb mint amit megszoktam. 
Nézegettem szagolgattam (elég fura illata van, nem túl kellemes, hanem teljesen homogén, olyan krém szag, vagy nem is tudom, de semmi esetre sem finom.) 
Állagra krémes, de inkább sűrűnek mondanám, nehezebb felkenni mint a többi rúzsom. Mivel borzasztóan világos, és sűrű így elnehezülnek tőle az ajkaim, érzem rajta az anyagot. Minden apró kis bőrhiba meglátszik a számon miatta, tehát előtte jó alaposan radíroznom kell és hidratálnom, különben elég undi lesz a látvány.
Ecsettel felvíve, úgy hogy alatta van mondjuk egy kis Nivea krém egész tűrhető. (Én a sima hagyományos, retro kék tégelyes Niveát szoktam használni, minden reggel miközben készülődöm. Ő addig teszi a dolgát, hogy mire a számra kerül valami induláskor, szép puha ajkaim legyenek.) 
Szóval ha erre a rétegre teszem, nagyon nagyon! vékonyan, szép kis alapszínt ad, de ennyi és nem több sajnos.  
Fogom használni mert így nagyon helyeske, de kicsit macerás, szóval nem érte fogok nyúlni legelőször.

Mit gondoltok a Barry M rúzsokról, van velük tapasztalatotok? Az összes ilyen furcsa állagú?


11 megjegyzés:

 1. Az én birtokomban a 147-es van ami a Peachy pink fantázia nevet birtokolja, ez a rúzs is tömény nagyon tömény. Mivel matt ezért a legapróbb foltot/száraz részt kihangsúlyozza ami nem épen guszta látvány, bár ezt sehogy sem tudom orvosolni se ajakápoló se nivea se az imák nem segítenek. Viszont a színe maga a tutiság!! Bár bevallom neked az őszintét én fölé mindig a Sleek Pout Polishát használom, a Bonaire a tökéletes mása így párban működnek nálam. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Próbáltad már leradírozni előtte a szádat? Én vagy a Lush kis ajakradírját, vagy a BB Krémtől rendelt őszibarackos peelinget szoktam használni rá. Szerintem a cukor és olívaolaj keveréke is hatásos lehet. Este leradírozod, vastagon bekened Nivea krémmel, reggelre tutiságos puha lesz:) A Sleek Pout Polish-ait nézegettem én is, még nem mertem rendelni, jók akkor ezek szerint :)

   Törlés
  2. Na lehet ki kéne próbálni ezt a radírozást, még soha nem tettem eddig. :)
   Köszönöm a tippet!!!!

   Törlés
  3. tudod hogy mi ve rdirozzam le a lila perfect kiss ruzst? valaszoj koszi

   Törlés
  4. Barnacukrot keverj össze egy kis olívaolajjal egy tálkában és ezzel dörzsölgesd át az ajkaidat. Nagyon szépen leszed mindent.
   Én ezután Nivea kréemt szoktam rákenni, vagy Carmex-et.

   Törlés
  5. heyy es tudod mivel kell lerarirozni a fekete ruzst ???????????????????????????????????????????????????

   Törlés
  6. Már a kérdést sem értem... a sminklemosó leszedi, nem? Miért akarnád a rúzst radírozni?

   Törlés
 2. olyan szep a ruzs

  VálaszTörlés
 3. Az én birtokomban a 147-es van ami a Peachy pink fantázia nevet birtokolja, ez a rúzs is tömény nagyon tömény. Mivel matt ezért a legapróbb foltot/száraz részt kihangsúlyozza ami nem épen guszta látvány, bár ezt sehogy sem tudom orvosolni se ajakápoló se nivea se az imák nem segítenek. Viszont a színe maga a tutiság!! Bár bevallom neked az őszintét én fölé mindig a Sleek Pout Polishát használom, a Bonaire a tökéletes mása így párban működnek nálam. :)

  Válasz

  VálaszTörlés
 4. volt egy szep ruzs http://img1.blogblog.com/img/anon36.png

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!