2012. május 20., vasárnap

Körömnapló - H&M Bella's Choice
Pár hete már csak világos színekben pompáztak a körmeim, így eljött az ideje egy kicsit vadabb árnyalatnak. Ezt a lakkot néhány hónapja vásároltam, és most használom körülbelül harmadjára, de még mindig rá tudok csodálkozni. Csodaszép színe van ugyanis, igazi élénk türkizkék. 
A H&M-ben kapható, és gyönyörűséges színekben árusítják. Az hiszem az állandó kollekció része, de nem mindegyik üzletük kínálatában szerepel, csak a kiemelt helyeken találjátok meg sajnos. (Én a Vörösmarty téren vettem.) Attól függetlenül, hogy H&M-es lakk; meglepően jó. Értem én ez alatt, hogy az ecsete szépen teríti az anyagot, nem csíkosodik, nem buborékosodik, két rétegben tökéletes a fedése számomra, de egy rétegben is teljesen jó és nagyon gyorsan szárad.
A kupakja miatt, ki kell tanulni milyen módon fogjuk meg, és hogy lakkozzunk vele, de ha rájövünk a nyitjára minden rendben lesz!
Ami még szerintem megemlítendő, (bár semmit nem ad hozzá a termék minőségéhez) hogy nagyon jópofa neveket adnak a lakkocskáknak. :) Csekkoljátok le őket ha arra jártok! 
Az enyémnek a neve Bella's Choice, és bár valószínűleg semmi köze hozzá (mert ennek a színnek ugyan mi köze is lenne) de én a Twilight könyvsorozatra asszociáltam belőle. (Igen olvastam a könyveket, és kövezzetek meg, de jóó volt! :)) A filmek mondjuk nem, de ez nem a könyv hibája.)


Tehát Bella választása, ezért szükségem volt valamire ami Edward-hoz köti, (értiteeek, mert Őt választotta, Bella, haha) :D így kapott a gyűrűsujjam egy réteget az Essence: Hello Holo fedőlakkjából, hogy legyen egy kis vámpíros csillogása. 

Na azt hiszem ennyi, megyek vagánykodni az új körmöcskéimmel.:) Pihenjetek még egy kicsit, mindjárt vége a hétvégének! 
Xoxo:*
ú

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!