2012. május 23., szerda

Körömnapló - Essence Think Pink felturbózva

Nem is tudom mióta szeretnék ilyen körmöcskéket, de valahogy sosem vitt rá a lélek, hogy ezzel szöszmötöljek. Aztán végül olyan sokszor botlottam már bele itt-ott, hogy beszerzőkörútra indultam, és íme: Netti viselni kaviár :D


Igazándiból az eredeti Ciaté Caviar Nails keltette fel az érdeklődésem, de olyan áron láttam az Ebay-en, hogy na mondom oké, ezt Nektek, összekutyulom saját magam.
Szétnéztem a Vaterán, és találtam is egy eladót aki kis készletben árulta a díszítőgyöngyöket, szín szerint szétválogatva. Meg is rendeltem iziben, tegnap pedig meg is érkezett a kis csomagocskám. Postaköltséggel  volt azt hiszem 1400-1500 Ft, szóval bőven jó, még akkor is ha elbaltázom a dolgot. Merthogy para az volt bennem rendesen, sosem csináltam még ilyet, és mint már említettem eléggé türelmetlen vagyok az ilyenekhez, szóval nem mertem megesküdni rá, hogy nem vágom valaki fejéhez az egész készletet díszítés közben, gyöngyöstül, dobozostul. :) Erre persze nem került sor, bár este már úgy remegett a kezem, hogy itt ott néhol ropog a talpam alatt a gyöngy, ideje lenne talán felporszívóznom ma délután, na mindegy. :)

Tehát ahogy már a Facebook-on is mutattam, így érkeztek a gyöngyök szépen becsomagolva:Nagyon kis praktikus módon szét van válogatva, hogy azt használja mindenki amelyiket éppen akarja, de én össze akartam kevergetni pár színt mert multicolor kaviáros körmökre vágytam.

Ennek a művelete amúgy semmi extra, előveszünk egy kis dobozkát és minden színből belekanalazunk a tálkába egy keveset, aztán pedig összekevergetjük ésss íme: a saját kis "mindenszínben" pompázó kaviárunk.


Valami ütős, színes körömlakkra vágytam és a múltheti vásárlásom alkalmával beszerzett Essence - Think Pink lakkomat használtam. A lakk hozza a szokásos minőséget, jó terül, nem buborékosodik, hiperszuper gyorsan szárad. Annyi baj van csak vele, hogy két rétegben nem fed teljesen, kicsit átlátszik a körmöm alatta, de most nem akartam három réteget felvinni, így hagytam ahogy van. Amit még megjegyeznék, és kicsit off, de Nekem volt régen valaha egy ugyanilyen márkájú és nevű lakkom, de az közel sem ilyen színű volt. Most nem akarok itt linkelgetni különböző blogokról, (akit érdekel utánanéz) de a régi kicsit korallosabb volt és világosabb talán. Ez meg erős szín. Bár a pinkhez szerintem felkenve megint semmi köze, inkább jó erős korall ez is. Sajna a képeken eléggé piroskásak tűnik,de higgyétek el, ez sötét korall :DD

Nah szóval kilakkoztam a körmeimet két rétegben, a gyűrűsujjaimat először csak 1-1 rétegben. Azért csak így, mert várni akartam, hogy a többi megszáradjon annyira, hogy ne nyúljak bele, ha a kaviárokkal dolgozom. 
Amikor megszáradt az összes, kilakkoztam a gyűrűsujjam és egészen egyszerűen belemártottam a kaviárok közé. Nagyon szépen beleragad, de azért kicsit megpaskoltam, és belenyomogattam. Ugyanez a menet a másik körömnél is. A legvégén egy átlátszó fedőlakkal lekentem és voilá. :)Próbáltátok már a kaviáros manikűrt? Lehet nemsokára megpróbálkozom minden körömre feldobni! :)


10 megjegyzés:

 1. Nagyon szép :) Úgy várom már a sajátjaimat! :)

  VálaszTörlés
 2. Okok, majd repül Krémmániára :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó lett :)
  Ezt most már én is ki kell próbáljam :)
  Meddig bírja, kemény mosogatással ? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elég megalázó, de már most potyog, pedig még nem is mosogattam vele :DDD

   Törlés
  2. Kell rá egy réteg átlátszó lakk :)

   Törlés
 4. Én az Ázsia centerben tudtam olyat is venni, ami eleve színes volt, de azt hiszem így jobban jártál, mert legalább van egy csomó különböző színed is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na én nem is tudtam, hogy ott is lehet kapni:) Igen így van sok, bár azóta még nem mertem újra használni. Te próbáltad már?

   Törlés
 5. Most jöttem rá, hogy nekem is kell ilyen köröm, de sajnos nem találtam ilyen olcsón gyöngyöket. Nem emlékszel, hogy kitől vetted, vagy h h kerestél rá? :)
  Köszi :)

  VálaszTörlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!