2012. május 13., vasárnap

Körömnapló - Essence Nude Glam - 04 Iced Latte

Ahogy az zsákmányolós posztomban is említettem megszereztem végre az első kis drágaságomat a kollekcióból.Mostanában jutottam el odáig, hogy végre találtam olyan boltot, ahol fel volt töltve az állvány ezzel a kollekcióval, szóval jócskán le vagyok maradva egy körrel, de nem baj, jobb később mint soha:)


Igazándiból nem volt tervem, hogy melyiket vegyem meg, már annak is örültem, hogy láthatom őket élőben. Amúgy a nude lakkokkal is úgy vagyok kicsit, mint a nude rúzsokkal, ha van egy, megvan az összes:) 
Mindegyiket megnézegettem, közelről, fényben, (a biztonságis bácsi, elég csúnyán méregetett a folyamat közben) így végül összekaptam magam, és a 04 Iced Latte árnyalatot hoztam haza.
És milyen jól tettem! Annyira szép színe van, tényleg mint egy pohár tejeskávé, egy egész halovány rózsaszínes árnyalattal, de csak épphogy. Nagyon elegáns, nagyon visszafogott, nagyon nőies. Én egy kicsit feldobtam pár Swarovski kövecskével, amit még régebben szereztem be, egy bekattanásom alkalmával, amikor is ŐT akartam elkészíteni. Egyszer elég is volt, kicsit időigényes, én meg türelmetlen vagyok szóval azóta is itt álltak a kövecskéim. A srác a videóban, amúgy egy zseni. Imádom, kicsit őrüt, de nagyon szimpatikus és inspiráló, az az Illamasqua lakk pedig gyönyörűűű, van is egy hasonló Barry M lakkom, de ezt is elfogadnám... nyilván :D
Na elkalandoztam bocsánat :) tehát: 2 réteg kell a teljesen egységes fedéshez, tartósabbnak érzem a többi lakkjuknál, szépen terül, az ecsete a megszokott ecset, és nem kopik csúnyán, 4-5 napig (fedőlakkal) minden hiba nélkül kibírja.

homályoska, de olyan szép a szíííne :)
ráközelítve nem is olyan szép a körömágybőröm, ne már :)
vakuval készült, de itt látszik legjobban milyen élőben

Ti mit gondoltok az nude lakkokról? Szeretitek őket? Kinek melyik szín van meg? Érdemes benevezni a többi árnyalatra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!