2012. május 19., szombat

Essence Fruity Sorbet 03 - a kiwizöld csalódás


Ahogy azt már korábban is említettem, kisebb hajtóvadászat után sikerült beszereznem pár dolgot az Essence Fruity kollekciójából. Az egyik zsákmányom a kiwizöld szemhéjfesték volt. Elöljáróban annyi: nem vagyok elájulva Tőle...Ahogy olvastam itt ott itthoni és külföldi blogokon, sokan sokféleképpen látják; almazöldnek, mentazöldnek, kiwizöldnek stb. Szerintem mondjuk inkább haloványka pisztácia, de az meg ugye nem passzolna a koncepcióba, szóval inkább nem ragozom. :) Alapjáraton Nekem nagyon bejön ez a trendkiadás, gyümikék mindenhol. Nyámi! :) A lakkok álomszerűen szépek nincs vita. Az egyik lakkból volt is már körömnapló a többit még nem próbáltam, szerintem azokkal sem lesz probléma. De most nem is róluk szeretnék írni, hanem a szemhéjfestékről. Maga a termék egy sűrű, krémes, zselés állagú cucc az aprócska üvegcsében. Már a mérete is igen meglepő (Facebookon mutattam is Nektek mennyire kicsi, nagyon komoly...)
Na de semmi baj, ezen én túl is tudnék valamennyire lépni, hiszen megvettem. Nem éreztem elrettentőnek annyira, szerettem volna kipróbálni legalább az egyiket, ilyen színem meg még úgy sincs, gondoltam jöjjön aminek jönnie kell. Kicsit megalázó a termék részéről ezt egyáltalán színnek mondani. Merthogy színe az nincs neki. Fénye esetleg. De korántsem olyan mint amilyet vártam. 

Meg sem próbáltam primer nélkül felvinni, nem láttam értelmét. Szemhéjalappal amúgy egész sokáig bírta, nem gyűrődött jobban mint bármi más a szememen, de ezt sem az ő érdemének tartom hanem a szemhéjalapozómnak. A felvitele is elég cseles. Kenegetve esélyem sem volt. Az összes maszat az ujjamra ragadt nem pedig a szemhéjamra. Ütögetve egész jól sikerült, de úgy sem elsőre. Egy rétegben alig látszik, kettőben fényes, három rétegben már látom a zöldes színt?? de még így sem az igazi. Nagyon nehezen szárad ugyanis, szóval ez a művelet amíg három réteget fölvittem nagyon hosszadalmas volt, megvárni amíg mindegyik megszárad, váhhh erre nekem nincs időm. :(
Az már csak mellékes, hogy olyan apró az üvegcse, hogy még belenyúlkálni is nehéz, mert egyszerűen lehetetlenség úgy használni, hogy ne menjen be a fele cucc a körmeim alá is. Ujjbeggyel nekem nem hozzáférhető, ecsettel meg nem akarom, mert nagyon sok anyagot vesz fel, annak a negyedét kenem csak fel, a többi pazarlás.
Összességében nagyon valószínű, hogy nem venném meg újra, és biztos vagyok benne, hogy nem fogom használni sűrűn. Valószínű, hogy ha a másik két szín közül választottam volna, őket hasznosíthattam volna highlighter-ként, mert arra szerintem jó lehet. 

ilyen az állaga

vakuval...
Vannak már tapasztalataitok a termékkel kapcsolatban? 


2 megjegyzés:

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!