2012. május 28., hétfő

Bourjois Healthy Balance mattító púder - teszt, vélemény


Mattításra van szükségem! Ezt leszögezhetjük. Mostanában inkább már kombinált bőrrel rendelkezem, de még így is nagyon meggyűlik a bajom a T-vonalammal, és a környékével. Most a nagyobb melegben sokkal jobban meglátszik ez, és utálom! Ha nem vigyázok, úgy nézek ki mint valami diszkógömb. Nemrég viszont rátaláltam arra a púderre amiről most szó lesz, és eddig úgy tűnik, azt nyújtja amit elvárok tőle. Jöjjön a Bourjois Healthy Balance mattító púder bemutatkozása.


Előtte sokáig a Rimmel mattító púderét használtam, de el is fogyott, meg egy idő után szárította is a bőrömet, így amikor megláttam, hogy Nálunk is forgalomba hozták azonnal lecsaptam rá! Megvolt már az alapozó párja is, amit szintén sokáig használtam anno.


Maga a termék, egy kis műanyag csomagolású kompakt púder. Azt írják róla, hogy Ázsiai gyümölcskivonatokkal van gazdagítva, ápol, hidratál és mattít. Fincsi illata van, kellemes gyümölcsös. 
Szép piros a dobozkája, kis színes gyümikkel van díszítve, iszonyú cuki. Van benne egy kis tükör is, praktikusság hello-bello :) Nagyon szorosan záródik, egyáltalán nem "kotyog", olyan fixen tart a teteje, hogy néha erőltetni is kell, hogy kipattanjon, de így legalább nem sérül ha a táskámban van. Merthogy ott van, nem megyek nélküle sehová, annyira szeretem, nem tudok nélküle létezni sem! :)
A púder nagyon selymes, finom textúrájú. Könnyű eldolgozni. Szépen fed, egyenletesen oszlik el a bőrömön, gyönyörűen megtapad és nem kelt poros hatást. Nagyon természetes látványt nyújt az arcon, mintha bababőröm lenne amikor viselem. Mattít is, ez sem csak reklámfogás, igaz ez a 10 óra azért erős túlzás, de egy 4-5 órát még az én bőrömön is simán kibírt. Ez pedig Nekem már nagy szó! 
Csak ajánlani tudom Mindenkinek a terméket, aki mattító púdert keres, és még nem próbálta. Nekem annyi plusz pont járt még érte, hogy nem tesztelnek állatokon. Ha megtehetem, ez Nálam a választásnál azért erős szempont!

ilyen a kicsike, a gyümikék ott figyelnek szélen:)
itt talán látszik milyen selymes a textúrája

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!