2012. május 16., szerda

The Body Shop Chocomania csokis testradír bevetésen
Régóta tervbe van véve ez a poszt, nem tudom miért vártam vele eddig. Végre jön a nyár, az ember lánya ilyenkor egy kicsit jobban odafigyel magára; többet sportol, egészségesebben táplálkozik, radíroz, keneget, felkészíti a kis habtestét a nyári hónapokra. (Mondjuk jó, hogy ezt a posztot pont most írom, olyan idő volt ma reggel is, hogy befagyott a befagyni valóm, na nem baj, azért képben vagyok.) :)


A The Body Shoppal az egyik barátnőm ismertetett meg olyan 3-4 éve. Akkoriban sokat járt Londonba, egyik ilyen útja alkalmával pedig egy TBS ajándékcsomaggal lepett meg. Volt abban minden: tusfürdő, testradír, testvaj, imádtam!  Aztán megnyílt a webshopjuk, de túl drágának találtam, így nem rendeltem onnan soha. A barátnőm volt a TBS szállítóm, tehát sok mindent kipróbálhattam.  Aztán körülbelül egy hónapja Nálunk is megnyitották első üzletüket, így egyértelmű volt, hogy meg kell néznem.
Igazi kis Édenkertbe csöppen az ide betérő. Csodás a bolt, a világon ők kapták meg elsőként a The Body Shop új „díszletét” a Pulse dizájnt.képek forrása: The Body Shop Magyarország Facebook oldala

Amikor beléptem csak pilláztam, hogy „tejóatyaúristen” mennyi minden van itt. Képzelhetitek a fejszerkezetem: beszambázok, nagy vagányan, hogy ááá én külföldről kapom a cuccot, tudom mi a dörgés, és annyi csoda dolgot vettem észre, hogy azt se tudtam hova nézzek. Szerencsére hamar felocsúdtam lányos zavaromból, észbe kaptam, hogy fizetésnap előtt vagyok, így csak a csokis radír jöhetett szóba, hiszen az volt az elsődleges célom.  
Ezt a termékcsaládot viszont könnyen megtaláltam, nagyon klassz kiemelt részt kapott, rögtön a bejárat mellett. Azonnal helyet is foglalt a kosaramban, még egy picit nézelődtem, de nem akartam nagyon fájdítani a szívem. 
Mondanom sem kell, hogy nem a türelmemről vagyok híres, így már útközben és ebéd közben is Őt piszkálgattam, belenyúlkáltam, radírozgattam a kézfejemen, de legfőképpen szagolgattam, mert az illata az valami mennyei. Tömény csokoládéillat, és egy nagyon enyhe kókusz illatot is vélek benne felfedezni, de az összetevői között nem láttam, így szerintem csak beképzelem. Ha asszociálni akarok valamire, engem leginkább Nagymamám csokis-kókuszkockájára emlékeztet, az is iszonyú tömény, de nem lehet neki ellenállni.
A doboza is szép csupa csokis, legszívesebben beleharapnék. Jól záródik, nem jut be egy kis levegő se, ha jól tekerjük rá.  Ez szerintem nagyon fontos, nem túl jó, ha beszárad, maradnia kell benne nedvességnek, hogy viszonylag kíméletes legyen a radírozás.


A termék is csoki színű. Nagyon CSOKIII! Szép sötét, gazdag állagú. Valódi kakaóvajat és nádcukrot tartalmaz, nagyon klassz!
Használat közben nem okoz semmilyen meglepetést, pont úgy viselkedik mint a cég többi radírja: szépen, egyenletesen tisztít, ügyesen leszedi a csúnyaságokat, de nem kemény, vagy karistolós módon. Egyáltalán nem kellemetlen, nagyon kellemes érzés!


kép forrása: www.beautyaddicts.nl - szerettem volna ha látjátok miről beszélek, próbáltam zummolni, de Nekem nem sikerült sajnos
Egyetlen hátrányt tudnék megemlíteni róla: nem túl pénztárcabarát. Nem vészes, de azért érzem na. :)
Használat után jön csak az igazi meglepetés: amellett hogy radíroz még hidratál is. Olyan érzésem volt, mintha már bekrémeztem volna magam, pedig csak lezuhanyoztam. Nagyon furcsa először, mert aki nem szokott hozzá ehhez az érzéshez, lehet hogy meglepődik, de szerintem nagyon jó dolog. Iszonyú meleg időben lehet, hogy ez még jobban fog jönni, nem kell majd pluszban hidratálnom, utálom ha meleg időben ragadok.

Ti használtok testradírt? Őt próbáltátok már?

2 megjegyzés:

  1. Amióta elolvastam a cikkedet izgatott a bolt,szerencsére tegnap el is jutottam az Allee-ban nyíló új boltjukba :) Persze kihasználva az akciójukat is :D Kaptam egy csokis testolajat amit nem győztem szagolgatni,valami mennyei,legszívesebben megettem volna. Tervezem az újabb utat oda,mert valami csoda az a hely :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajdejó, örülök, hogy tetszik a bolt, én is imádom:) A testolajhoz még nem volt szerencsém sajnos, de majd csak sorra kerül az is. Puszii

      Törlés

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!