2012. május 27., vasárnap

Betekintő - ARTDECO Dita Von Teese Classics Kollekció


Jajj hol is kezdjem... hát Artdeco és Dita von Teese együtt, ez nem elég? Az Artdeco márka régóta nagy kedvencem, a szívemhez nőttek már, egyes termékeiket évek óta használom, nagyon beváltak. Elfogynak és újravásárolom őket, szóval hűséges vagyok hozzájuk. Most éppen a Marrakesh kollekció van terítéken, ami elképesztően gyönyörűre sikerült, nézzétek meg őket, érdemes! Írtam is már Róluk, azóta is csak azt a pirosítót használom, egyszerűen nem tudok betelni Vele. És most már biztos: június közepén megérkezik Magyarországra is ez az új kollekció!Annyit még elmondanék, hogy Dita von Teese egy Istennő! Elképesztő kisugárzása van, és olyan misztikumot teremtett maga körül, mellyel rég nem találkoztam. Annak idején talán Marilyn Monroe lehetett ilyen. Ahonnan jött és amit elért, igazi amerikai álom. Ő ma a Burlesque koronázatlan királynője, csekkoljátok le YouTube-on valamelyik előadását, hát elég durván jó!
Na, bocsánat a kitérőért, csak teljesen be vagyok zsongatva amióta biztosan tudom, hogy megkaparinthatom a kollekció darabjait nemsokára a boltokban, nyááúúú! Na jöjjenek a részletek, de előbb egy kis video a promoanyag forgatásáról.


A kollekció teljes mértékben Dita stílusához igazodik. Nekem három szó jut eszembe róla: díva, glamour, pin-up. Klasszikus vörös rúzs, (rúzsok, mert több is van) natúr szemhéjpúderek, éjfekete szemhéjtus, púder, vörös körmök és műszempillák. Ha kihagytam valamit bocsánat, de úgy próbálom most magam épp összekapargatni a földről. Annyira dög, hogy az nem igaz! 

Meg is mutatom miért, ők lesznek a kollekcióban!

Púder (Két árnyalatban)Pirosító (Négy árnyalatban)

Szemhéjpúderek (12 árnyalatban) + a szemhéjpúder tartó paletta (8 szín fér el benne)Körömlakk (két árnyalat)

Szájfény (nem biztos, hogy jól fordítottam, de ez lehetséges, hogy száj lakk? Hogy van ez magyarul?)
Szempillaspirál


Rúzsok (hat árnyalat... ahhww)
Műszempillák


Szemhéjtus (csomagolááása de cuki)

Na kinek, hogy tetszik? 
Én már Velük álmodom, annyira csodásak. 
Van amelyik felkerülne a kívánság listátokra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni rájuk.
Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!